31/12 Happy new year

Tänkte passa på att önska er alla ett gott nytt år! 2012 har präglats av både svåra och lyckliga stunder. Jag har fått känna på lite av varje. Nu ser jag fram emot ett 2013 med nya människor, mer kärlek och massa skratt med vänner och familj ♥
 
 

30/12 G'night

 
"Happiness is not something ready made. It comes from your own actions."
 
Med dessa ord går jag och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorgon. 

30/12 Plans

I år har jag inga nyårsplaner alls, shadde jobbar natt och mina vänner har andra planer. Jag får helt enkelt vara hemma. 
 
det bästa nyåret hitills, miss u 
 
 

30/12 Here with me

Igår var jag på stan och fikade med maja och agnes, åh vad jag har saknat dem! Vi satte oss på Java och tog en promenad efter det innan vi skulle gå på varsin buss vid Resecentrum. Vad underbart det är med vänner som känner dig utan och innan. 
 

28/12 We are the perfect couple, we're just not in the perfect situation




28/12 Jul 2012

 
 
 
 

27/12 Anna Ternheim

Nu är jag hemma igen och tänkte lägga ut lite bilder från julhelgen här imorgon. Under tiden bjuder jag på två låtar från en ny favorit! 
 
 

22/12 P.S I love you


22/12 All you young, wild girls you make a mess with me

Idag åker jag, familjen och min bobbo till min stuga utanför Askersund. Imorgon kommer min bror, min älskling Adam och Zandra dit också. Vi ska åka pulka och mysa! De sover över till julafton och åker hem på dagen. På eftermiddagen kommer mina kusiner och så ska vi äta julbord och mysa hela kvällen. Sedan åker de hem på juldagen. Jag är förmodligen hemma igen på torsdag, så då lägger jag upp massa bilder här! Puss ♥
 
i ny tröja från Gina Tricot 

21/12 I admit, I'm just the same as I was

Idag tänkte jag ta mig upp på stan för att köpa den sista julklappen. Det känns så himla härligt att det är jullov!
 

20/12 Another love

Det här är alltså sista dagen vi lever enligt Mayaindianerna. Personligen tror jag inte på att världen kommer gå under imorgon, men utifall att det skulle hända så vill jag att alla mina nära och kära ska veta hur otroligt mycket jag älskar dem. Mina vänner, min familj, min älskling. 
 
Och när jag nu är klar med det tjafset så kan jag meddela att jag mår mycket bättre idag, underbart! Imorgon ska jag bara ta det lugnt. Sova ut, slappa, titta på film, bara mysa. Ha en trevlig kväll! ♥
 
 
 

18/12 The meaning of life

Jag skriver just nu ett temaarbete i filosofi och religion, och hittade ett väldigt bra ordspråk som jag tänkte dela med er:
 
“Life has no meaning. Each of us has meaning and we bring it to life.
It is a waste to be asking the question when you are the answer.”
 
 
Vad enkelt livet vore om vi gjorde det som vi faktiskt själva ville istället för att bry oss om vad alla andra tycker och tänker. Jag är helt säker på att jag hade befunnit mig på en helt annan plats än denna om jag hade lyssnat på mig själv lite mer. Värt att tänka på :)

17/12 You make my heart beat fast

Åh, det är så mysigt att det snart är jul! Oturligt nog har jag för tillfället feber, men förhoppningsvis hinner jag bli bra på en vecka. Nu ska jag sova och imorgon ska jag vara hemma och plugga. Godnatt! ♥
 

15/12 Show you off, tonight I wanna show you off

Jag började min morgon med att springa en timme på Friskis och sedan åt jag lunch tillsammans med min lillasyster och shadde på Saigon. Mycket trevligt!
Eftermiddagen spenderade jag med näsan i matteböckerna och samma sak gäller imorgon. Godnatt! 
 
 
 

15/12 Cuz it feels right

 

14/12 Love me tonight boy, we won't meet again

Dagen spenderade jag i skolan och sedan på stan med min bästa. Vi köpte julklappar och jag fick med mig det mesta! Resten tar jag imorgon.
Nu: film med syster! ♥
 
 

11/12 I've been checking you all night

Lite shopping från Warszawa. 

10/12 Boy, it's going down tonight, I'm gonna make you mine

Jag kom hem från Warszawa vid 15-tiden igår. Vi har haft det jättebra! I lördags var vi och shoppade hela dagen, jag fick med mig både julklappar och lite kläder till mig själv! Lägger upp bilder här senare ikväll. Puss ♥
 
 
 
 

5/12 I can't stop this feeling deep inside of me

På fredag åker jag och min familj till Warszawa. Vi ska julshoppa lite! Det blir bara en långweekend så jag är hemma på söndag igen. Fram tills dess har jag massa plugg att göra. Känner mig lite smått stressad den här veckan, usch. 
 

RSS 2.0