30/6 Dance with me tonight

 
 
Grym låt och grym video. Just nu är jag lite smått förälskad i Olly Murs och låten Dance with me tonight ♥

25/6 Anna

 
Jag hittade en så sjukt härlig bild från sommaren 2010. För det första så visar detta min kusin anna i ett nötskal (jag menar, kolla in tungan, haha) och för det andra så är somrarna i min sommarstuga de bästa. Nu vill jag ha sol och värme! 

25/6 You make my heart go

 
"If you could go back and change just one thing about your life, would you? And if you did, would that change make your life better? Or would that change ultimately break your heart? Or break the heart of another? 
Would you choose an entirely different path? Or would you change just one thing?
Just one moment. One moment that you always wanted back." 
 
- Lucas Scott

25/6 Flo Rida

 

25/6 I can't help myself

I veckan ska jag jobba med pappa på onsdag och träffa carro på torsdag. Annars har jag inget planerat överhuvudtaget. Jag måste säga att det är ganska skönt att vara ledig! Visst hade det varit trevligt med en större inkomst under sommaren, men jag försöker att unna mig att inte göra nåt alls.
Nu: lunch med shaddelito ♥
 
 
 

24/6 Midsommar

Midsommarhelgen har jag spenderat i min sommarstuga med nära och kära. Min bror, Zandra och Adam kom dit och sov över, supermysigt! Jag hade tänkt ta massa kort att lägga upp här, men kameran glömde jag hemma. Därför får ni nöja er med två iphonebilder på plutten! ♥
 
 

19/6 Back in time

Ikväll ska jag träffa julia, linn och sandra vid Satin kl. 20. Där visas ju Sverige-matchen på storbild så vi tänkte kolla hur mycket folk det är, annars blir det nog Stora Örebro istället! Efter det ska jag möta upp shadde kl. 21 när han slutar jobbet ♥


19/6 Lazy love


18/6 Johnny Depp quote


16/6 Kapten Röd


16/6 From Stockholm with love

Här är lite av det som jag köpte i Stockholm i torsdags:
Byxor / Gina Tricot 399:-
Linne / Bik Bok 99,50:-
Björn Axén Silvershampoo / Kicks 150:- (diademet och "hårbollen" är också från Kicks, och kostade 19 respektive 49 kronor)
Tröja / Bik Bok 250:-
Linne / Weekday 200:-

15/6 Getting drunk of the thought of you naked

en odödlig favoritlåt:

15/6 Woman

Hej mina vänner! ♥
Igår var jag i Stockholm med min lillasyster och shoppade. Det var en hel del pengar som försvann men det var ju å andra sidan meningen :) jag lägger upp bilder här lite senare!
Just nu är jag hemma och tar det lugnt bara. Ska nog ge mig ut och springa snart!
två feta systrar inne på Butterick's

13/6 Tattoos

Jag planerar att göra ännu en tatuering, och denna gång är det revbenen som gäller. Jag vet exakt vad jag ska skriva och vilket typsnitt jag ska använda. När det kommer till tatueringar så tycker jag personligen att det är finast om de är diskreta. Tatueringar kan vara otroligt fula om de är alldeles för stora och kringelikrokiga :)
bilderna är tagna från tattoologist

12/6 Everything's gonna be alright

En fin vän gjorde min kväll lite bättre med denna :)

12/6 Malta

Idag är det exakt 8 veckor kvar tills jag åker till Malta med plutten ovan och resten av familjen, underbart!

12/6 I'm on my own pretending he is beside me

Idag skulle jag och min lillasyster ha åkt till huvudstaden, men jag vaknade med världens magknip och illamående. Därför fick vi flytta resan till torsdag! :)
Ovan kan ni se tre av de saker på min långa lista med saker som ska inhandlas ♥

9/6 Raise your head

Den här sommaren ska bli den bästa någonsin.

9/6 To someone special

"I love you. I am who I am because of you.
You are every reason, every hope and every dream I've ever had, and no matter what happens to us in the future, everyday we are together is the greatest day of my life.
I will always be yours."

8/6 Summer

Åhh, nu är det äntligen sommarlov! Som jag har längtat!
Efter avslutningen i skolan tog jag en fika med fina vänner och sen mötte jag upp min älskade familj för att äta lunch. Nu väntar jag på att shadde ska sluta jobba! ♥

5/6 Dearly beloved, if this love only exists in my dreams...Don't wake me up


5/6 Krampen

Risbergska vann Krampen på fusk även detta år. Grattis grisar!

4/6 Don't let me fall

Idag hittade jag en otroligt fin klänning på Vila som jag tänkte använda på fredag. Nu håller jag tummarna för varmt väder!

4/6 True

dagens skratt bjöd sheila på när hon skickade denna imorse!

4/6 Love should be everything or not at all

Jag kom precis hem från Peppetshowen i skolan. Som de flesta i Örebro vet så är det Krampen imorgon. För er som inte vet, så är denna dag fullspäckad med tävlingar mellan Karolinska skolan och Risbergska (eller Grisbergska, hehe). Precis som förra året så är hela Karolinska Läroverket supertaggade, kul!

3/6 I wanna rock and roll all night and party everyday

Nu har jag äntligen blivit så pass frisk att jag kan börja träna igen. Idag tog jag en powerwalk på 1,5 timme, underbart enligt min mening!

2/6 Calling


1/6 Hello june

Idag är det 1:a juni, men inte ser jag tecken på någon sommar inte.. Att det är 1:a juni innebär också att det är shaddes födelsedag imorgon. Självklart ska detta firas! Jag har spenderat min eftermiddag med att köpa presenter, och inatt sover jag hos honom ♥

RSS 2.0