31/1

Fick precis reda på att min första lektion imorgon är inställd, och eftersom att den andra lektionen är frivillig, börjar jag inte förrän 12.50. Med andra ord: helt underbart!

Slutar runt 16 och sen ska jag träna med mamma. Och plugga. Åtminstone lite.. Puss!


27/1 Around here

Idag har jag varit ledig hela dagen, och det på grund av nattinnebandyn som ägde rum på karolinska skolan igårkväll.

Så idag var jag och tränade. Fick världens motivation och sprang en mil.. På 70 minuter. Inte den bästa tiden kanske men jag var helt död efteråt :)


24/1 More than this


22/1 Tattoo

Åhh hörni! Jag är så sugen på att tatuera mig. Jag har i stort sett redan tänkt ut vad jag vill ha. Ska ha en på foten och en i nacken. Nu saknas bara tid hos en tatuerare, måste fixas! ♥


lite inspiration

22/1 Never be alone

Helgen har jag spenderat med mitt hjärta. Vi har tittat på en massa filmer och i fredags kom hans bror förbi och hängde en stund. 

Nu ska jag snart träna och sen fixa mina naglar tänkte jag.. :) 





summer, i miss u


19/1 Now that you're gone everything is all wrong

Kom precis hem från träningen. Körde ett pass med mamma, skönt!

Nu sitter jag och tittar runt på lite resor, är så otroligt sugen på att åka iväg i sommar. Förhoppningsvis får jag med mig shadde, annars försöker jag med Carro eller Maja. Kanske båda? :)


19/1 Thursday

Jag har pluggat en hel del de senaste dagarna, men nu är jag äntligen klar med det mesta! Idrottsuppsatsen skickade jag in precis, matteläxan är klar och ikväll ska jag skriva färdigt en geografiuppgift. Känns bra! :)

Imorgon slutar jag 12.05, fredagarna framöver kommer att vara helt underbara. Två lektioner och i stort sett hela dagen ledig ♥


17/1 Han är enkel och rak, han är helt i min smak. Han är lugn men har fart, han är helt underbar.

Godmorgon! ♥

Idag börjar jag 09.50 och slutar 16.45. En ganska lång dag med andra ord.. Tänkte dra och träna när jag har slutat, så jag är nog hemma runt 18. 

Vi hörs säkert senare! 

  

16/1 Kenneth & The Knutters

En liten hyllning till min fina vän Maja, vars pappa är medlem i...



16/1 Bilder från helgen


danny, liiite coolt ändå?


carro och jag agerade barnvakter i lördags

och en puss från tidigare idag inne på H&M

15/1 Inspiration




15/1 I'm on my way

I morse vaknade jag upp hos shadde. Vi tog en lugn morgon och sen tog jag bussen hem. Har pluggat i stort sett hela dagen, förutom kl 17 då jag tog en sväng till gymmet.

Imorgon börjar jag 09.05 och slutar 14.00, underbart! Funderar på om jag ska ta mig en sväng på stan. Måste köpa ett iPhone-skal och en vit kofta. Vi får se hur det blir med den saken! ♥


mys med världens finaste brorson som jag var barnvakt åt i lördags


12/1 Is it possible to love two people at the same time?

Just nu kan jag inte få ordning på mina känslor. Inte alls. Jag har mycket att tänka på och har därför svårt att sova på nätterna. Bloggen kommer förmodligen att komma lite i andra hand tills jag har rett ut allt. 


Ha det bra sålänge så hörs vi ♥ 


11/1 Take me or leave me




"I say what I want to say and do what I want to do. There's no in between. People will either love you for it or hate you for it."

- Eminem


11/1 I didn't know if to kiss him or if I prefer to miss him

Hej vänner! ♥

Idag slutade jag runt halv 4 och efter det åkte jag och tränade med mamma. Nu har jag precis duschat och ätit, så jag tänkte sätta mig i soffan och hålla min lillasyster sällskap. 

Imorgon börjar jag tidigt så sängen lockar redan..  



10/1 Nostalgi


9/1 Singin' the love

Första dagen på vårterminen i skolan avklarad! Måndagar brukar vara väldigt lugna och sköna, så det var även denna måndag! Vi hade bara två lektioner :) 

Nu ska jag skriva lite på min idrottsuppsats som ska vara inne nästa vecka, och sen kommer shaddis hit. Ha en fortsatt bra dag, puss ♥



RSS 2.0