26/2 I'm going out of my mind



Livet har ännu en gång rört ihop sig.

25/2 That bitch ain't a part of me

Är fortfarande förkyld, hoppas att bli frisk nästa vecka så att jag kan börja träna igen. Fasen vad man saknar det när man normalt tränar 4 gånger i veckan..

Just nu är min storebror här med min underbara brorson Adam. Ska gå och mysa med honom lite till :)
Puss ♥


23/2 Inspiration





23/2 Want u back



Idag är det min tur!!!


23/2 Lite bilder från Budapest

Jag blev ju som ni vet sjuk under resan, men lite hann jag med i alla fall :) Vi besökte bland annat ett terrormuseum från andra världskriget, väldigt obehagligt. Man fick inte fota därinne, men jag lyckades få några bilder ändå!





en tapet av alla offer som dödades härinne



det fanns flera fängelseceller, vissa värre än andra. En var isolerad med madrasser där fångar hamnade när de blev galna


22/2 Home again

Kom hem runt 11 imorse. Har haft en mysig weekend med min familj, blev dock sjuk och är det fortfarande, men så kan det vara :)

Väntar på att shadde ska komma hit. Han ska sova här och imorgon ska jag tatuera mig. Så spännande! Bilder kommer, puss


19/2 I Budapest

Hej mina vänner!

Jag har precis kommit tillbaka till hotellrummet efter att ha shoppat ett antal timmar. Fick med mig lite fint som ni får se sen!

Har förresten åkt på världens förkylning.. Feber och världens halsont förföljer mig sedan flygresan hit. Förhoppningsvis är det bättre imorgon :)


18/2 Budapest

Just nu håller jag på och packar, åker nämligen till Budapest med familjen tidigt imorgon bitti. Vi ska shoppa, bada i varma källor och äta god mat :)
Är hemma på onsdagmorgon igen, och på torsdag är det min tur att lägga mig under nålen för första gången. Spännande! ♥







budapest förra året

15/2 I just wanna make love to you

Jag kan numera kalla mig själv expert på Greklands ekonomi. Har under ett bra tag arbetat med en rapport om den ekonomiska krisen i Grekland, tragiskt det där.. Aja, börjar bli trött på låg pensionsålder och en stor svart sektor nu! :)

Idag var jag och tränade på lunchen för att kunna vara ledig efter skolan. Detta blev jag självklart inte ändå eftersom att Greklands ekonomi kallar. Ciao! ♥


världens bästa vän


12/2 My birthday

Har haft en underbar födelsedag! I morse kom mamma, pappa och Sara och sjöng för mig. Jag fick en iPad och massa annat fint, lägger upp bilder här inom kort, och sedan mitt på dagen kom kusinerna hit och fikade. Nu har Daniel, Zandra och Adam precis åkt hem och jag och min älskling ska snart titta på film. Inatt sover han här :)


8/2 End of the road

Har suttit och pluggat matte några timmar nu, och har bestämt mig för att det får räcka. Provet imorgon får gå som det går!

Imorgon ska jag slinga håret, träna och sen åka hem och sova hos min pojkvän. Det kommer bli en bra dag :) Sedan i helgen är det fullt upp. På fredag slutar jag 12. Då ska jag dra till gymmet och springa milen, sen fika med mina underbara vännner. På lördag ska jag hem till min farfar och fira honom på hans 90-årsdag. Hela släkten kommer dit. Nästan. OCH, på söndag fyller jag år. Hallelujah! ♥


lite nostalgi har aldrig skadat

6/2 Tattoo

Idag gick jag och min fina vän Sandra till Waterproof Tattoo här i Örebro för att boka tid. Jag fick en tid den 23 februari, känns skitkul!
Sen är de det där med att bestämma typsnitt.. Vilket är skitsvårt. Har 5 stycken att välja mellan och jag kan fan inte bestämma mig. Äh, det löser sig! ♥

 

RSS 2.0