28/11 Sweet nothing

Jag var ledig igår men spenderade trots detta min dag i skolan. Jag och maja jobbade med våra projektarbeten och hade turen att få aulan helt för oss själva! 
 
 
 

25/11 Wings

Jag spenderade gårkvällen tillsammans med hela familjen, min bror och zandra kom hit med adam. Han är ju världens goaste! 
 

23/11 Can't believe you played me out like that

 
 
Well, you only need the light when it's burning low.
Only miss the sun when it starts to snow.
Only know you love her when you let her go.
Only know you've been high when you're feeling low.
Only hate the road when you're missing home.
Only know you love her when you let her go.
And you let her go.

 
Let Her Go - Passenger

20/11 Ten thousand hours

Idag slutade jag vid 11 (höll ett tal i svenskan och det är sååå skönt att det är över!) och drog till gymmet efter det. Det var ingen bra träningsdag idag alls, jag var alldeles seg i kroppen och motivationen var dålig. Det var bara att kämpa sig igenom det! 
 
 
 
 

17/11 You gotta get up and try

Jag började morgonen med ett pass på Friskis. Det är alltid skönt men jag blir så himla seg resten av dagen när jag tränar på morgonen, inte lika skönt med andra ord. Hur spenderar jag resten av denna lördag då? Jo, med plugg om debatten kring Bengt Westerbergs arvode. ZZzzz 
 
 

10/11 This one is for you

 
Nu ska jag sova. Det har varit en lång dag med träning och en tripp till stan med lillasyster. Dagen slutade bra dock, i armarna på den bästa. Sov gott! ♥

10/11 I can't get you off my mind

 
Miss Li har aldrig varit någon stor favorit, men efter Så mycket bättre och alla låtar hon gör där så har detta totalt förändrats. Herrejösses, vilken röst! Darin gjorde dessutom en väldigt bra tolkning av denna, kolla TV4:s hemsida! 

9/11 Non non non

Sitter hemma i lägenheten i tråkiga och blöta Örebro. Fasen, jag vill utomlands! 
 
 

5/11 Marry you

Det är en glad Elin som sitter framför datorn idag. Jag skickade precis in den jävla (ursäkta) filosofiuppgiften som jag har hållt på med alldeles för länge. Skönt! 
 
 
Jag köpte dessutom andra delen av snuskböckerna, Femtio nyanser av mörker heter denna. Förväntningarna är skyhöga! ♥

4/11 She is walking on fire


3/11 Kärlek


RSS 2.0