28/3 Carly Rae Jepsen


27/3 Make it rain

Nu har jag pluggat precis hela kvällen.. Sitter just nu och chattar med maja på facebook, vi förhör varandra och sådär. Känns lite halvdant. Förhoppningsvis går det vägen ändå!
Imorgon slutar jag 15.30 och då ska jag raka vägen hem och plugga matte. Finns ingen tid över till något annat alls denna vecka. Saknar min älskling! ♥

26/3 Breakin' the chains of love

Hej mina vänner! ♥
Kom precis hem från stan. Var och tränade efter skolan och sen gick jag till Gina Tricot för att köpa lite småsaker. En tröja, en spetstopp och ett par bikershorts. Kan visa lite senare!
Nej, nu måste jag plugga. Denna vecka är ett rent helvete.. Teckenspråksläxa, engelskadebatt, svenskaprov och matteprov blabla.. Usch.
en liten elin

22/3 Teenager Post



18/3 Big brother

Idag fyller världens bästa storebror 29 år. GRATTIS! ♥


17/3 Young, wild & free





16/3 Shout it out

Nu ska jag snart dra mig mot skolan. Ha en bra dag! ♥



15/3 More tattoo



Believe handlar för mig om att tro på mig själv. Jag vill lita på att jag klarar av de val jag ställs inför. Även fast livet tar emot och är skittufft, så ska jag lita på att den vägen jag väljer är den rätta. För mig.  

15/3 Call me maybe

Just nu är jag lycklig. Riktigt lycklig. Pratade precis med världens bästa maja på telefonen. Det kan vara så skönt att bara prata av sig lite ibland :)

Imorgon ser min dag ut såhär:

08.45 - 10.30 Samhällskunskap
10.30 - 11.30 Träna
11.30 - 12.15 Lunch
12.15 - 13.30 Teckenspråk

Sen ska jag självklart sova med min fina pojkvän ♥


14/3 I Like

Jag har de två senaste nätterna sovit hos min fina shadde, men nu kände jag att det var dags att göra lite nytta så jag åkte hem. Sitter just nu och pluggar lite geografi. Har helt tappat suget för skolan egentligen. Jag vill ha sommar och sol ♥


en puss från förra sommaren

11/3 Tattoo

Har helt glömt bort att visa mina tatueringar som jag gjorde på Waterproof för drygt två veckor sedan. Jag var skitnervös men det gjorde faktiskt inte speciellt ont. Kan varmt rekommendera David också, otroligt duktig!


believe i nacken

och ett litet hjärta på foten (och ja, idén är tagen från Kenza)


6/3 Sunlight

Min blogg är just nu under konstruktion. Min fina vän agnes har tagit på sig uppgiften att hjälpa mig ändra designen lite, så tills vidare får ni stå ut med en del ändringar!

Vill ni förresten se underbart fina bilder? Besök då agnes blogg, www.agnesstenlund.blogg.se. Hon är så duktig! ♥


5/3 Falling in love all over again



Idag åkte min mamma och pappa på semester till Barcelona, avundsjuk! Därför är jag och min fina lillasyster själva hemma den här veckan. Vi ska laga mat och plugga en massa, hehe. Har nämligen en ganska fullspäckad vecka!

Nu ska jag skriva lite till på en rapport i geografi, och sen ska jag unna mig en kväll framför tv:n. Puss ♥ 

4/3 Marilyn Monroe




4/3 Why am I crying

Jag hade en otroligt bra kväll i fredags! Jag, maja, frida, sandra och lovisa var på frimis och dansade till över 1. Jag har så fina vänner :)

Nu väntar jag på att min pojkvän ska komma och hämta mig. Vi ska till Gustavsvik och bada ett tag idag. Sen sover jag hos honom inatt ♥




var barnvakt åt lillplutten igår

1/3 World, hold on

Det var ett tag sedan jag skrev här nu. Har haft fullt upp i skolan och när jag har kommit hem har jag pluggat ännu mer, så det har liksom inte funnits tid över. Imorgon är det i alla fall fredag, och jag ska ut på krogen med mina fina vänner Maja och Sandra. Maja fyller ju år imorgon! ♥


grattis i förskott min böna!


RSS 2.0