31/12 Happy new year

Nyårsafton 2011. Jag kan inte förstå hur det här året har kunnat gå så snabbt.. Jag har spenderat många, otroligt många, dagar med min älskling och jag har insett vad och vilka som förgyller mina dagar. Jag har träffat helt underbara vänner som har kommit att betyda otroligt mycket för mig, jag har flyttat till en lite mindre men mycket finare lägenhet, jag har varit i Kap Verde med min fina familj och jag har fått spendera ett helt år med världens bästa kille.

Allt detta, och mycket mer, har fått mig att inse vad som är viktigt i livet. Jag har även insett hur svårt det är att hålla kvar vid det som har varit. Under det här året har jag förlorat en del av mina bästa vänner. Mest på grund av mig själv tror jag. Jag har träffat nya människor som har tagit upp så stor del av min vardag att allt annat har hamnat i skymundan. Just därför spenderar jag inte denna nyårsafton med samma människor som förra året.

Nej, denna nyårsafton spenderar jag med min fina älskling. Vi ska laga trerätters och sedan gå upp på stan. Gott nytt år! ♥


26/12 In the club yao

Idag har jag varit på mellandagsrea med min lillasyster, herregud vad folk det var. Förstår inte varför jag envist ger mig ut på det där varje år.. Nej, nästa år skippar jag mellandagsrean! Fick i vilket fall som helst med mig två par byxor och lite nagellack hem, inte från rean dock. Jag är nöjd ändå! :)



julafton


sexig karl man har..


kvällens outfit

Nu väntas släktmiddag, vi blir 16 pers i denna skapligt lilla lägenhet! ♥


23/12 Dan före dopparedan

Min julafton kommer till en början spenderas med mamma, pappa, lillasyster, storebror, Zandra och min brorson. Dem kommer hit runt 11 imorgon. Då ska vi äta lite julfrukost tillsammans och öppna klappar så klart! Sedan kommer min älskling hit och så åker vi tillsammans med min familj till mina kusiner. Där ska vi äta julbord och njuta av att det är jul! Åh, vad detta kommer att bli mysigt!

Hela dagen idag har bestått av att noppa ögonbryn, raka ben, fila och måla naglarna och tvätta håret. Nu känner jag mig i alla fall skapligt julfin, så jag och min lillasyster ska baka lite julgodis.

Puss och god jul mina underbara vänner! ♥


23/12 Michael Bublé



22/12 Pictures of me and my baby


ca 2 månader


4 månader


5 månader




ca 6 månader


ca 8 månader

ca 11 månader


And here we are! Jag är tillsammans med den mest generösa människa jag har träffat, en person som alltid finns där för mig och ställer upp i vått och torrt. Snart firar jag och mitt hjärta ett år tillsammans, helt otroligt. Kan inte förstå det riktigt.. Detta år har gått väldigt fort, men nu ser jag fram emot fler år tillsammans med världens finaste pojkvän. Jag älskar dig ♥



18/12 I don't need you in my life, but I don't give a shit, because I want you in it

Nu var det väldigt längesedan jag skrev här, och det har hunnit hända en hel del i mitt liv måste jag säga. Jag har flyttat, yes. Inte speciellt långt från förra lägenheten dock, men åh vad fint det har blivit!
Sedan har jag haft några riktigt trevliga stunder med min fina vän Carro. Det var ett bra tag sedan jag skrattade lika mycket som jag gjorde denna dag:



Jag har deltagit i ett FN-rollspel på skolan i tre dagar. Det slutade i fredags. Inte riktigt min grej kanske, men jag är positivt överraskad ändå!
Och sist men inte minst så har jag lyckats ta mig igenom även denna hösttermin. Känns helt underbart! Nu ser jag fram emot en mysig jul med familj, pojkvän och kusiner.

Utifall att jag inte skriver innan julafton: God jul mina vänner! ♥


RSS 2.0