30/9 tAKiDA- konsert!

WII! Hej! :D

Jag kom hem för ett tag sen. Är väldigt glad idag! Jag, Therese och Julia har nämligen köpt biljetter till tAKiDA- konserten den 21 november. Det ska bli skitkul!

Jag har varit på en självförsvarskurs med alla tjejer idag också. Det var väldigt bra och vi fick lära oss massa olika slag, sparkar och grep. Nu vet jag alltså hur jag ska försvara mig om jag blir överfallen, så passa er!
Jag cyklade ju dit, och fy sjutton vad kallt det börjar bli i Örebro nu! Tror att hon som höll i självförsvaret sa att det var minusgrader, så kallt är det! Men nu är det verkligen inte långt kvar tills jag åker iväg! 3 veckor ungefär.. Längtar efter värme!!!

Även fast det är ett tag kvar, så har jag börjat snickra på en önskelista. Jag och Anna ska på mellandagsrean i Stockholm, så högst upp ligger presentkort eller pengar. Det vore toppen! :D
Jag är ju den i familjen som alltid har störst önskelista, så i år blir säkert inget undantag.. Det kommer sluta med att jag har 2 A4- papper med massa olika och roliga saker, som vanligt! :) Nej, inte riktigt.. Jaja, nog om julen.

Imorgon ska jag på danspass med Julia och hennes syster tror jag. Det blir nog kul, passet är i vilket fall som helst urbra! Det rekommenderas verkligen! Om det är någon som vill följa med imorgon så säg till bara, smsa. :)

Även om det är svårt att tro så har faktiskt jag ridit. Kom att tänka på det för ett tag sen och jag saknar det! Eller ja, jag saknar en häst som heter, eller hette, Finntor. Han var världens sötaste, och det var honom jag lärde mig rida på.
Stallet låg en bit från där jag bodde, men det var cykel eller gångavstånd. Nu bor jag ju i stan, men i 12 år bodde jag ute på landet. I alla fall, så var jag vid det där stallet varenda dag i en hel sommar och umgicks med familjen där. Det är nog ett av mina bästa sommarlov! Sedan flyttade jag och träffade aldrig familjen eller hästarna igen..


Jag och Finntor

Ser inte klok ut, men bortse från ansiktet så.. ;)


Nu ska jag lyssna på lite musik och ta det lugnt. Är TRÖTT!



Puss






28/9 Slapp kväll med Idol

Hej!
Jag kommer inte kunna uppdatera så mycket dom närmaste dagarna. Anledningen är min sega dator. Det är nästan helt ny laptop, men redan nu tar det väldigt lång tid att koppla upp sig. Nu vet ni det.. :)

Jag skulle egentligen ha haft en sånglektion idag kl. 18.20, men den ställdes in pga att min sångpedagog är sjuk. Jag grät inte när jag fick höra det om jag säger så. Måste medge att det var ganska skönt! Det har varit en lång dag, så kvällen har gått ut på att titta på tv. Idol närmare bestämt. Efter kvällens omgång måste jag säga att Jon, Calle och Eddie är mina favoriter utav dem som var med och tävlade idag. Speciellt Jon. Vilken röst den killen har! Helt sjukt!

I helgen var jag i min sommarstuga (förvånade?). Vi har en 19 årig snickare där som precis har gått ut byggnadsprogrammet på gymnasiet. Han ska hjälpa oss att reparera en del saker på huset (är mycket mer komplicerat än så men jag väljer att inte gå in på det här, haha). Ögongodis? frågar ni då. Svar: NJA!
Det är ju ganska snyggt med killar i snickarbyxor, eller hur?

I alla fall, så har den här snickaren, som förresten heter Viktor, ett band. Gud vad bra tänkte vi eftersom jag och min familj ska ha en stor sommarfest nästa sommar. Vi frågade honom om dem spelade covers och det var ju självklart att dem gjorde. Så nu är det bestämt att dessa ska spela live på våran fest! Kul! :D
Det kommer komma ca. 70 personer om alla svarar ja. Det blir nog en riktigt rolig kväll som kommer att spenderas med alla nära och kära.




Haha! En jättegammal bild på mig och min lillasyster från när vi var i
New York för första gången.




Ha en bra kväll!



Pusspuss Elin


26/9 17:39

Vad händer..? Jag förstår inte..

26/9 Godförmiddag!

Vaknade för ungefär två timmar sedan. Har sovit ovanligt gott inatt, förutom att det var en full bimbo som skrek mitt i natten. Jävla idiot.
Idag är det lördag och jag har som sagt inga planer för dagen. Bara att min storasyster kommer över i eftermiddag.

På måndag ska jag, Julia, Therese och Louise köpa biljetter till tAKiDA- konserten i november :D. Jag är TAGGAD till max! Det ser vi fram emot, flickor! Vi kommer skrika oss hesa, haha! Nej, knappast.. 
 
Jag vill verkligen åka till Thailand. Jag vet att det kanske låter konstigt nu när jag ska till Turkiet om 4 veckor, men inget slår Thailand! Jag har varit där 2 gånger tidigare. Förtsa gången var vi på Koh Samui. Det spöregnade i ca. 2 veckor. Alltså under hela våran vistelse där.
Andra gången var vi i Phuket. Vi hade fantastiskt väder och besökte finfina stränder. Jag kommer ihåg att jag ville fläta hela håret som man kan göra på stranden. Det tog tre timmar, och det spände rejält i hårbotten efter det där. Fint blev det i alla fall. Hade världens krull när jag tog ur dom sedan.
Den andra gången vi var där, tog vi oss ut till Phi Phi Island. Det var fantastiskt! Först tog vi en större båt från Phuket till en hamn någonstans, kommer inte ihåg vart. Därifrån fick vi åka med en väldigt liten båt, med liten motor till Phi Phi. Jag kommer ihåg att jag inte gillade den sista båten, för när den var överlastad med folk, så hade vi ungefär 1 dm från båtens kant, till vattnet. Det gillade jag inte, vi var ju på väg att sjunka. Men fram kom vi! Vi bodde ganska högt upp, i bergen nästan.. Och på kvällarna satt vi ute och åt vid bord som stod mitt på stranden. Det var fint, och jag vill tillbaka!
Här är lite bilder.. Dock inte från när vi var där:


Phi Phi Islands

Phi Phi Islands

Phuket

Den här bilden får avsluta :)



PussPuss Elin

25/9 Marieberg

Jag kom hem ca. 20:30 idag. Har varit på marieberg med Therese och Frida från 18:00. Jag bytte en svart skinnväska som gick sönder efter 3 dagar, och så köpte jag en vit långärmad tröja från H&M. Är väldigt nöjd! :)
Just nu är jag själv hemma, så musik spelas på hög volym! Haha, mamma och pappa sitter dock i lägenheten snett under, men själv är jag i alla fall!
Pratade med Anna för ett tag sen. Samtalet slutade på 25 minuter och det var lika mysigt som vanligt att prata med henne. Fick riktiga bra kaffetips av henne, jag som verkligen älskar kaffe! Ska beställa en kaffe latte med en enkel espresso eller hur var det? Haha!

Imorgon blir det en riktig slappdag. Ska gå runt i mjukisbyxor hela dagen och bara ta det lugnt. Min storasyster kommer över en stund, saknar henne mycket<3
Annars är helgen väldigt oklar. Har inga planer alls.. Om någon kommer på något kul, säg gärna till!



Just nu spelas denna i lägenheten!



Det åktes mycket ring sommaren 08 :)


Puss Elin

24/9 JAG VET!

Nu vet jag vad jag vill bli! Jag ska utbilda mig till butikschef. Lära mig om företagsekonomi, hur ett företag fungerar, personalledning och lära mig om inköp och varuhantering. Har under en längre tid funderat ganska mycket på detta, men nu har jag så gott som bestämt mig, nästan i alla fall.. Ska kolla runt lite till, så om någon har invändningar: tell me! Ska bli riktigt roligt att få börja faktiskt.
En sak som kommer bli mindre kul är att inte få gå i samma klass som mina bästa. Det kommer kännas tomt, men förhoppningsvis så hittar jag andra människor att umgås med!



Idag har det inte hänt speciellt mycket. Är fortfarande förkyld, och det känns som det blir värre igen.. FY!
Igår pratade jag med Anna, hur mysigt som helst! Behöver någon att prata med och få råd av, haha! Hon vet vad hon pratar om den tjejen. Tack! :D




Puss Elin

23/9 Otroligt fint, och jag är inte den enda som tycker så..

Jag ska sova, är jättetrött. MEN, jag hinner lägga ut det här först. Jag är inte ensam om att lägga ut denna video med Beyonce som sjunger Halo till en cancersjuk flicka på scenen..




God natt!

22/9 HAHAHA!

Måste bara lägga in denna:



Jag tror jag dööör, hur sjuk får man vara? Haha!

22/9 Henrik= pappa?

Goddag! :)
Sitter här och tänker på en av mina kusiner, Henrik. Han och hans sambo, Anne, ska få sitt första barn i början av Oktober och jag är jättespänd på att få se barnet! Tänk om hon redan fött barn? Åh, jag måste ringa och höra efter! Personligen tror jag att det blir en pojke.. En känsla jag har bara. Sist jag träffade Henrik och Anne var i somras på en fest vi hade i sommarstugan. Det var en väldigt trevlig kväll och det är sällan vi samlas alla tillsammans. Innan den festen hade jag inte träffat Henrik på ca. 2 år! Tiden går så fort, FÖR fort skulle jag vilja säga. 
Haha, i alla fall så hade Henrik sparat ut ett hemskt orange skägg som han planerar att raka bort när bebisen föds. Kände knappt igen honom kan jag säga! Det var verkligen fult!

Idag är den sista dagen som jag är hemma. Mår mycket bättre idag, men hostan sitter kvar. Har ingen feber i alla fall och det är skönt!

Igår hade jag ett långt samtal med sötaste Julia. Vi pratade om allt möljigt och det var jättemysigt! Anledningen till att jag ringde upp henne i panik kan jag inte säga här, eftersom att det är lite folk som läser bloggen! Inget allvarligt i alla fall, haha. Eller jo, för mig.. Skit i det.

Hoppas på ett samtal från Anna idag. Vi får se om hon ringer någon gång här snart! Jag har ju lite att berätta. ;)

Eftersom jag precis har lärt mig hur man lägger in Youtube- klipp på bloggen, så lär det bli mycket av det nu den närmaste tiden. Lyssna och njut bara!


"Cool Rider"


"Reproduction"

Bra låtar från Grease 2!


Puss Elin


21/9 Citat

Haha, har hittat några väldigt kloka citat av Nalle Puh, här kommer dom:

-För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

-Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

-När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra. 

-Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.


Det var allt! :)

Elin


P.S. Tack Julius för att du hjälper mig i krissituationer! :D


21/9 Enjoy!

Hej!

Mår något bättre idag så förhoppningsvis fortsätter det uppåt! Det har inte hänt något speciellt idag, jag har bara tittat på hela första O.C- boxen. Skibra!



Haha, bäst!

Pussss

20/9 Grattis

Säger grattis till Adam som just nu befinner sig på Cypern! Hoppas att du får en toppendag! :) Eller ja, han är ju för sjutton britt: Just wanted to say happy birthday, Adam! Have a great day!
Så.. nu får vi se om han överhuvudtaget ser detta, man kan väl hoppas.

I alla fall så har dagen gått ut på att snora, snyta sig, hosta och ta alvedon. Mår riktigt risigt just nu och jag räknar inte med någon förbättring i morgon heller.. Med tanke på i morgon så ska jag förmodligen ner till Forsa över dagen bara, en snickare ska ju komma dit så vi får väl se om han är lite ögongodis kanske?
Haha, jag kommer absolut inte att vara det i alla fall. Röd näsa och hängiga ögonlock är väl knappast något att sukta efter.

Nu ska jag gå ner och titta på "Ensam mamma söker" som jag följer flitigt varenda söndag!

Ha det bra och sov gott!


"I'd rather be with you" - Joshua Radin


Puss


19/9 Till min Anna

Jag har åkt på världens dunderförkylning. Har nästan tappat rösten och hör knappt ingenting pga lock för öronen. Snuva, hosta och halsont har jag. Hur många gånger det här året har jag varit sjuk? typ 50? Något sådant skulle jag gissa på och nu är det alltså dags igen! Knappt att jag orkar sitta framför datorn och skriva det här, men jag biter ihop! :)

Har i alla fall varit i min sommarstuga i helgen och spenderade natten där också. Tog ett par riktigt fina bilder vid stranden men de är på mobilen, så de kan jag inte föra över. Men det kommer!


Denna sång är för min kusin i staterna. Usch, nu börjar jag gråta..


Postat av: Anna

ELIN! Du ar den basta manniskan jag vet. En stor tar i ogat nar jag tanker pa dig. For att jag inte far traffa dig pa lang tid, vilket ar jobbigt, men ocksa for att jag ar sa otroligt glad over att jag har dig. Jag onskar farmor fick leva o se oss tillsammans. Aven om hon inte befinner sig har hos oss, kanske hon ser oss.
alskar dig!

Till Anna:

DU är den bästa människa jag vet och efter varje samtal med dig över telefonen så gråter jag.. Det är skitjobbigt att du inte är här i Sverige, men du finns här hos mig ändå, alltid! Jag tror du vet hur jag menar.
Farmor vet att du och jag är som ler och långhalm. På något sätt ser hon att vi har så otroligt roligt tillsammans och hon skrattar med oss, det vet jag.
Men det kommer alltid att vara du och jag. Vi ska träffa varsin pojkvän och resa, det har du inte glömt va? Haha, och fira jul tillsammans, och somrarna!  Vi kommer ha så himla kul! Och inte bara nu utan även senare också!
Jag kommer att bli såååå glad när jag får träffa dig igen, och det är inte så långt kvar nu.
älskar dig!
puss Elin



18/9 HELG!!!

Jag har bestämt mig för att våga göra mer saker. Bara släppa loss och gå på magkänslan när det kommer till saker jag normalt inte skulle göra. Det får helt enkelt bära eller brista!

Nu är klockan 16.58 och jag ska snart ner till Forsa. Sover över där till imorgon och sedan är jag hemma på söndag. Ikväll och på lördag blir det pluggpluggplugg! All min tid kommer från och med nu läggas på det.
MEN, jag kommer ta många pauser så om någon vill prata så ring eller smsa! :)

Börjar bli förkyld också.. Skittrist, jag har ont i halsen och känner mig febrig. BLÄ!





"This years love" - David Gray


Lägger in en bild på världens finaste student också!

Puss Elin

17/9 Danspass

Hallihallå! :)

Nu har jag gjort mig i ordning inför kvällen. Tänkte lägga mig tidigt idag, är så otroligt trött efter danspasset jag och Julia har varit på. Det är så sjukt roligt! Man skrattar och bara släpper loss helt!
Ledarna är riktigt bra också, men jag och Julia har ett litet mysterium att lösa.. Passet leds av en tjej och en kille och varenda gång så funderar vi på om han är bög eller inte, svår nöt att knäcka kan jag säga!

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig! Godnatt allihopa!

Puss Elin


En bild från i sommras

tAKiDA




16/9 19:49

Hej igen!
Nu har jag blivit på bättre humör igen och kan skriva! :) Idag har det varit en väldigt lång dag, så jag är otroligt trött.. Jag har börjat vakna varje natt, notera VARJE, och kan inte somna om. Skitjobbigt!
I morgon blir det i alla fall danspass på friskis&svettis med Julia kl. 19:15. Det ska bli riktigt skönt.
Mitt idrottprojekt ligger just nu i botten men förmodligen kan jag träna intensivpass på fredag. Det går ut på att jag ska träna minst 2 friskis&svettispass i veckan och att jag samtidigt ska äta nyttigt. Haha, detta ska hålla på i 3 veckor.

Jag väntar även på ett brev från en kompis i Frankrike. Ska bli roligt att läsa det när det kommer fram.
Ha det bäst allihopa!

Puss Elin


16/9 Killar

Varför måste vi tjejer alltid ta första steget?
Kan ni killar inte verka LITE intresserade i alla fall?
Jag är trött på mig själv.. OCH alla killar, FAN!



Skriver mer ikväll..

Puss


13/9 Julia

Dagen har jag spenderat med Julia. Vi har varit ute i Marieberg, handlade dock ingenting! Sedan tog vi bussen hem till mig och tittade på film. Under den första filmen somnade hon och snarkade, som tur var så vaknade hon efter 10 minuter. Sedan satte vi på Bert som jag inte sett sedan jag var liten. Han är ju för skön! :)
Vi hann ta lite bilder innan hon åkte hem också:








Du är bäst! <3


Kan säga att vi tog ungefär 30 bilder till men de vill ni inte se ;)

I morgon ska jag till min sångpedagog igen. Vi får se hur det går!

Puss Elin


12/9 Ny telefon

Hej! :)
Jag var som sagt och köpte en ny telefon igår. Valet kom att bli en Sony Ericsson C903 (Bild kommer längre ner).
Är otroligt nöjd! Den är skitbra! Jag har nu bytt från Tele2 Comviq till 3, vilket betyder att om ni ringer till mig får ni stå ut med den så jävla jobbiga: "Three is a magic number. Yes, it is. It's a magic number". Hatar den!
I butiken var det en skittrevlig kille som förgäves försökte berätta för mig hur deras olika abonnemang fungerar. Jag förstod ingenting. Som tur var hade jag min pappa med mig som ett extra huvud. Han förstod i alla fall.



I torsdags var jag och Julia på danspasset på Friskis & Svettis. Det är så jäkla kul! Väldigt bra musik och roliga steg. Jag var helt slut efteråt och nu kan jag knappt vända på mig i sängen pga träningsvärk! En annan anledning till det är ju att jag var på dansen för första gången i onsdags. Var sjuk första lektionen så nu var det dags att gå! Temat i år är historiska händelser och min grupp ska föreställa uttåget ur Egypten, eller hur var det? Känslosam och stark dans var det i alla fall! Emma är duktig :)

Ha det bra!

Puss Elin

8/9 GratisMode



Hej allihopa! :)

Har nu blivit medlem på gratismode.se och ska försöka samla ihop poäng till ett presentkort på Gina Tricot eller H&M.
Det är skitenkelt. Bli medlem helt gratis och samla sedan ihop poäng genom att svara på frågor och delta i tävlingar m.m.
Lycka till!
www.gratismode.se

7/9 H&M och veckan

Hejhej!
Har precis kommit hem från H&M. Jag och min storasyster, som också jobbar där, tog bussen hem. Jag har haft ont i huvudet hela dagen och sen så är jag så trött på alla människor som kommer och frågar helt onödiga saker. Idag kom en kvinna fram till mig och frågade om det var ett par badbyxor hon höll i. De var ett par galonbyxor. MEN HERREGUD!
Har precis pratat med min sångpedagog och sagt att jag inte kommer att fortsätta. Har visserligen precis börjat men efter första gången så kändes det inte alls bra. Det är inget för mig.. Hon sa dock att hon skulle ringa tillbaka 18:30 så då får jag förklara mig :P

I helgen har jag sett "Män som hatar kvinnor". Det var skitbra kan jag meddela! Värd att se. Jag var i min sommarstuga (som vanligt) och hjälpte mamma och pappa med huset. Vädret var väl helt okej, men absolut inte tillräckligt bra.

Min vecka ser ut så här:

Tisdag: BARA VILA!
Onsdag: Showdans på entré
Torsdag: Danspass med Julia
Fredag: Köpa ny mobiltelefon



Puss Elin



Turning circles when time again
It cuts like a knife oh yeah
If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
Than sweet sweet lies
Before I open up my arms and fall
Losing all control
Every dream inside my soul
And when you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet
Singing ain't this life so sweet

This years love had better last
This years love had better last

1/9 Shopping med mamma

Nu på dagarna så kommer jag att bli sedd på H&M i Marieberg. Praoar nämligen där i två veckor nu! Andra dagen är över och jag kan meddela att det är skitkul! Personalen är grymt trevlig och arbetet jag får göra går fort och enkelt. Mina arbetstider är 10-16, så om någon har vägarna förbi så får ni gärna komma in och säga hej! :)
Det enda negativa jag kan säga är att jag har ont i ryggen och benen. Tror inte att jag orkar en dag till, men det är bara kliva ur sängen när klockan ringer!

Efter jobbet idag kom mamma och mötte mig för att sedan ta en en shoppingrunda med mig. Jag köpte två par chinos, två par jeansleggings, en vit virkad tröja, en munktröja, ett par svarta leggings och ett par örhängen. Det blev mycket inköpt med andra ord! Bilder kommer längre ned.

Imorgon börjar dansen igen och det ska bli skitkul att komma igång med den! Det blir spännande att se vad Emma har hittat på för roliga danser. Efter att knappt tränat någonting denna sommar så ska det bli skönt att komma i bättre form igen!


Only 150kr

Only 330kr

Only 250kr

H&M 300kr

Hinner inte lägga in alla bilder..

Puss Elin


Måste bara avsluta med en bild på bästaste Julia. Kan bara meddela att hon INTE ser ut så här i verkligheten! Haha!


RSS 2.0