28/10 Dance your tears away

Hej mina vänner! ♥
Nu är det lov, äntligen! Helgen ska jag spendera med min shadde. Såklart! Jag åker ju utomlands på söndag (eller på måndag egentligen men planet går på natten mellan söndag och måndag).

Jag har nästan packat klart redan men det känns overkligt att jag om ca 3 dagar befinner mig i värmen. Åhh! 

Nu ska jag snart dra mig mot stan och förmodligen kommer jag inte att blogga innan jag åker, så vi hörs när jag kommer hem igen!     


Malia 2010

25/10 Comment

Christianadina om 4/1 Dag 19 - Den här månaden:

Great site, enjoyed my stay, thanks for the cookies!

Sv: thank u very much, that's nice to hear :)

25/10 Don't turn out the lights

Är för tillfället skapligt förbannad på de tjejer som vill provocera genom att stöta på shadde, skitkul. Verkligen. Det hela blir liksom ännu roligare när man har en pojkvän som inte säger emot heller.. Hör du det shadde? :)  

Med det sagt kan jag berätta att jag slingade håret idag. Blonda slingor. Det blev jättebra så nu är jag fin i håret till nästa vecka då jag drar iväg till Kap Verde. Det ska bli så skönt att få sola och bada :)
Ha en fortsatt fin tisdag allihopa! ♥

  



20/10 Memories

Jag har väldigt mycket i skolan just nu, plus att när jag väl har tid med annat spenderas den med shadde eller med vänner. Därför har jag ingen tid över att blogga på! 

I helgen ska jag i alla fall sova hos shadde, sen på söndag ska jag plugga och träna på eftermiddagen. Hoppas att alla får en fin helg! ♥ 






några fina minnen från i somras

20/10 Comment

Anonym om 17/10 Last for a lifetime:

är ni tsm igen?

Sv: Mina närmaste vänner vet precis vad som har hänt mellan mig och shadde, och om du tvingas fråga här så är du förmodligen inte någon som jag vill ska veta svaret på den frågan. Det är privat, och inget jag vill skriva ut här :) 

17/10 Last for a lifetime

Har spenderat hela eftermiddagen på akuten med shadde. Jag fick en träbit i rumpan.. Japp, det är sant. En träbit. 5 cm lång som gick rakt in. De fick bedöva och snitta upp för att få ut den. En händelserik måndag!




8/10 My heart was freakin' out when I held you

Kom precis hem! Träffade Maja på stan för en fika, och sen gick mamma, jag och Sara till Stadium för att köpa en ny vinterjacka till mig. Hittade en jättefin, lägger upp den här sen.

Jag är verkligen inte på topp av flera anledningar, så den här helgen stannar jag hemma med min fina familj. Behöver känna att det är okej att må skit.


4/10 Quote



Forgiveness is never easy.
Bitterness is easy, hatred is easy.
But forgiveness, that is a tough one.
Sometimes people say things they don't mean or do things they can't take back.
Sometimes we do things we can't take back.
And what I have done is who I am. But what I have done is not who I will be.

4/10 Tired of lies


4/10 Don't tell me it's too late for me to love you

Idag börjar jag inte förrän 13.40, så jag har unnat mig en lugn morgon här hemma! Ska snart sätta mig och plugga lite naturkunskap, och sen ta cykeln till skolan.

Ha en bra dag! ♥

 
Ny favorit i garderoben! Lindex 349:-

RSS 2.0