24/2 We can learn to love again

 
 

23/2 You were always the mysterious one with dark and careless hair

 
Jag njuter av några sista dagars ledighet! Har spenderat dagen med Maja, vi började med ett pass på gymmet och sedan åt vi lunch tillsammans. Nu ska jag plugga lite (ytterst lite) och sedan slappa ikväll!

20/2 Because the night

Idag träffade jag shadde på lunchen, vi gick till Java och pratade lite. Nu har jag precis duschat och tänkte titta lite på tv ikväll, och sedan ladda för att shoppa i Stockholm imorgon! Puss på er ♥
 
en liten tjuvtitt på min studentklänning, jag är kär i den!

20/2 Word


18/2 Ellen DeGeneres


18/2 Summer, I miss you


18/2 How can anything be bad for me if it takes me higher?

I fredags var jag ute med maja och agnes. Vi hade skitkul! Det var alldeles för längesedan, och trots att det var en lyckad kväll, så kommer jag verkligen uppskatta mina kvällar hemma en tid framöver. Jag mådde nämligen inte så bra den natten.. Världens goaste vänner har jag i alla fall!
 
 
 

11/2 You are not alone in this

Åh, vet ni vad? Imorgon är det min födelsedag! Jag har inga lektioner så jag ska möta upp maja på gymmet runt 10. Jag har verkligen kommit igång med det där nu! Sedan ska vi träffa agnes efter det också. På kvällen kommer shadde hit så ska vi äta lite, och på onsdag blir jag firad av resten av familjen. ♥
 
en liten sammanfattning sedan sist: 1&2: Jag och shadde åkte för att träffa hans mormor och morfar i Katrineholm. 3&4: Jag praktiserade på Myrorna förra veckan, det var himla trevligt måste jag säga! 5&6: Träning! I sommar ska (ja, SKA) det finnas några rutor på den där magen!
 
 

RSS 2.0