27/8 21.54

Kan bara meddela att jag hade en sten som satt 1,5 cm djupt ner i handen. Pappa var tvungen att gräva ut den med en nål, har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv! Det gjorde verkligen ont.
Nu ska jag sova
Är otroligt trött
Godnatt!


27/8 AJ!!

Hej&Hallå!
Jag hade två timmars håltimma idag, så då bestämde jag, Frida, Therese och Julia oss för att cykla hem till Therese. Vi var där i drygt en timme och bara pratade. Sedan var det dags att åka tillbaka till skolan. På någotvis så lyckades min och Julias cykel fastna i varandra och vi föll omkull. Inte bara föll omkull utan jag fick två jack i handen och skrapade upp armbågen. DET GJORDE ONT! Jag skrattade och grät om vartannat och Thereses mormor som är undersköterska fick komma. Vid ett tillfälle när det gjorde som mest ont så trodde jag att jag skulle dö, haha. FY! Nu sitter jag i alla fall med en värkande hand och försöker skriva med den andra.
Efter skolan så följde i alla fall alla med hem till mig och vi åt mellanmål. Det var gott efter dagens äventyr! Nu har Julia precis åkt hem så jag ska rengöra såren.
Puss på er alla! <3

P.S. Jag lägger inte in en bild på såret för jag tror att min statistik skulle garanterat sjunka då!


26/8 Marieberg!

Hejhej!
Har precis kommit hem från en tur på marieberg med sötaste Julia. Handlade dock ingenting men det var roligt ändå! Vi tog bussen ut och efter 50 minuter så började vi undra var vi var. Vi hade aldrig åkt där förut och inte bussen heller. Vi började bli något oroliga men 10 minuter senare så var vi i alla fall framme! Puh!
Efter några timmar så blev vi hemskjutsade av Julias syster. Tack för en mysig dag, gumman! <3

Måste bara säga att jag är trött på alla jävla idioter som alltid har något dumt att säga! Är så trött på alla omogna jävlar! Kan ni inte växa upp någon gång?! VÄX UPP! Tänker inte nämna några namn här, men du vet vem du är! Jag hatar dig!

Nu ska jag unna mig en kväll framför datorn. Det blir lite chatt med vänner och musik! På onsdag börjar dansen, jiipiii! Även fast alla mina kompisar har slutat så ska det bli otroligt kul att börja igen!

Puss Elin


23/8 Kort inlägg

Hej alla glada! ;) Är precis hemkommen från stugan. Det har varit en skön helg. Jag har lekt med en liten tjej på 6 år som bor där ute, det har varit jättemysigt! Nu är det skola i morgon igen och jag känner mig redan trött på det. Jag och Julia ska cykla dit i morgonbitti. Du är söt, gumman! <3
Har inte så mycket att skriva om idag, men det kommer! Ha det bra, puss!


21/8 Karibien- resan

Hej! Hinner bara lägga in ett kort inlägg, ska till stugan snart! :) Har varit i skolan idag igen och nu är jag trött. Får använda helgen till att vila upp mig! Igår eftermiddag var jag, Frida, Therese och Julia på stan. Köpte ingenting men det var roligt ändå! Jag inser att jag har alldeles för lite pengar för att köpa någonting just nu och dessutom måste jag spara pengar till Turkiet- resan nu i Oktober. Jag hoppas verkligen att vi får bra väder. 
I mars i år var jag och familjen i Karibien. Vi var på en kryssning där och åkte runt bland en massa öar, bla. Haiti, Dominikanska republiken, Puerto Rico och St: Thomas. Det var underbart! Vädret var toppenbra hela resan, ca. 35 grader varmt och sol. Kryssningsbåten var enorm! Jag har aldrig sett en så stor båt! På kvällarna åt vi god mat och bara njöt. Jag ska absolut åka dit igen någon gång! Någon som vill med? :)
Här kommer lite bilder:


Lämnar New York där båten utgick från.

Kommer in i Puerto Rico.

Fina stränder på St: Thomas.

Min favoritö: Haiti!

Vi åt på Johnny Rocket's

På väg hem igen


Puss Elin

19/8 Skolfoto & Dans

Hejhej! Har tagit skolfoto idag och jag såg förjävlig ut. Det blir inget roligt kort det där inte! Skrev aldrig igår, hade fullt upp! För det första var det första skoldagen. Fick mitt nya schema och jag har  jobbiga dagar framför mig... Slutar 15:30 varenda dag! Jippi! Efter skolan cyklade jag hem och åt lite men sedan var det dags att åka iväg igen. Jag var på ett möte på kulturskolan. Ska nämligen börja på privatlektioner i sång nu nästa vecka. Det ska bli jätteroligt och läraren verkar toppen! :D Maria heter hon och hon ska alltså hjälpa mig inom sången. Jag var där med Viktoria och Johanna. Trevliga är dom! :)
Fick första läxan igår också. En franska läxa där jag ska skriva om min sommar. Tror jag ska be min kompis Pierre hjälpa mig lite. Killen är ju faktiskt från Frankrike!
Snart börjar dansen på Entré också. Jag dansar showdans och har världens bästa lärare, Emma. Sist jag dansade var på vårshowen som Entré har varje år. Då dansade jag och min grupp till låtarna "Circus" med Britney Spears och "Good thing" med Marie Picasso. Det var en riktigt rolig helkväll med ett fullsatt Nya Parkteatern.
Vi såg de sista stegen gruppen före gjorde. Våran låt sätts igång och de andra dansarna springer ut. Vi räknar takten och kommer ut som zebror. Man ser pupliken och hur mycket folk det är! Nervositeten är hög men allt släpper när jag kommer ut på scenen. Vi vet att det bara är och köra. Det gör vi och när vi springer ut och är klara hör vi publikens applåder.


"Circus" med Britney Spears

"Good thing" med Marie Picasso




Slänger in en bild på dagens outfit också!


Jeansskjorta - Gina tricot
Leggings - Gina Tricot
Strumpor - H&M

Puss&Kram Elin

17/8 Sommar 09

Vaknade 9:00 i morse av att det var något som slog utanför fönstret. Hade sett fram emot en rejäl sovmorgon nu när skolan börjar i morgon. Jäkla skit! Någon som längtar? Inte jag i alla fall.
Sommar 09 har varit riktigt bra! Vädret hade kunnat vara bättre men jag spenderat mesta delen av tiden nere i min sommarstuga. Som högst gick vattentemperaturen upp till 23 grader. Med andra ord så har det badats mýcket! En sak som gjorde mig glad var att jag fick i sommar träffa en person som jag inte sett på ett år. Nämner inga namn.
Nu ska man alltså återgå till vardagen och.. skolan. Friskis tre gånger i veckan, dans en gång i veckan och privatlektioner i sång en gång i veckan. Det blir fullspäckat schema i höst! Men, det finns höjdpunkter också. Jag ska till exempel till Turkiet, kräftskiva väntar (en aning för sent) och förmodligen ska jag hälsa på Anna i New York. Då blir det i så fall tredje gången jag är där. Här är en bild från när jag var där sista gången:


Från hotellet på Times Square.

Som sagt, det blir en händelserik höst!

Puss Elin

16/8 Boda Borg

Hej! Jag har ONT i knäna, tårna, händerna och huvudet. Vilken dag det har varit! 3,5 h träningspass på Boda Borg och kul var det! Storebror blev sur ett antal gånger, jag var svettig som en gris och Zandra saknade snusen. Förutom allt detta så var det en toppendag! Roligast var den svarta banan "The Mission" där man ska ta sig förbi en vakt och sno juveler. Tyvärr klarade vi inte hela. Efter Boda Borg stannade vi till på McDonald's (nyttiga som vi är). Det blev Chicken McNuggets. Vi satt ute bland alla äckliga kråkor som sket överallt. Resten av dagen ska jag bara slappa och sitta framför datorn. Ska även titta på herrarnas 100 m- finalen ikväll. Heja Usain Bolt! :)



Puss Elin

P.S. Lägger in en bild från Boda Borg senare!







15/8 Helgen

Hej! Har kommit hem från en regnig helg i Forsa. Det har varit pissväder! Jag och lillasyster har spelat kort och tittat på filmer. Måste säga att "The notebook" är en riktig hit! Önskar att verkligheten kunde vara som på film: Man träffar någon och faller pladask för varandra, sedan är man helt oskiljaktiga. Tyvärr så funkar det ju inte riktigt så. Speciellt inte för mig som ALLTID faller för helt fel killar.
Nog om det. Tycker att det är dags att visa lite bilder på stugan! :)
Det är dock inte alls klart än så det ser ut som en byggarbetsplats men fint kommer det bli!


Det stora huset.

Småstugorna. Har fyra av dessa.



Something in your eyes
Makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself
In your arms
There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts
The rest of my life
If you knew how lonely my life has been
And how long I've felt so low
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

14/8 Jag saknar Anna

Tja! Det underbara vädret är tillbaka, wiii :D Jag njuter. Har precis kommit hem från en shoppingrunda på stan med med Julia och Therese. Jag köpte en jeansskjorta och en långärmad tröja från Gina Tricot. PÅ REA! Nöjd blev jag och jag har länge letat efter just en jeansskjorta så nu är jag glad.

Jag sitter här och tänker på älskade kusinen. Om hon var i Sverige nu så skulle vi gå till ICA och köpa päronkräm och sedan gå iväg till slottet och sätta oss där för att halsa i oss. ELLER så skulle vi ta en promenad runt oset och bara prata om allt som händer. Jag saknar dig, mycket. Julen är ju inte så långt bort eller hur, Anna?




Skrattanfall i Köpenhamn


Puss Elin

13/8 22:55

Han är borta..


13/8 Stugan

Hej! Dessa dagar i stugan har varit bra. Det var riktigt roligt att Frida, Julia och Therese kom och hälsade på! :) Två byggjobbare har även varit hos oss och kaklat, gillar dem skarpt! Två riktigt härliga killar! De ska även komma över här någon gång snart och grilla med oss. Slavo, som en av dem heter, har lovat mig att lära mig att fiska. Haha, har aldrig i hela mitt liv hållit i ett fiskespö.

Vid sommarstugan



På söndag ska jag, min lillasyster, min storebror Daniel och Zandra, hans flickvän, åka till Boda Borg. Det ska bli roligt att umgås lite med dessa människor :) Jag skriver mer om det sen!

PussKram

10/8 Sommarstugan med Julia, Therese & Frida

God morgon! Nu ska jag snart hämta upp kompisarna och sen beger vi oss ner till stugan i Forsa. Mitt internet funkar inte där nere så jag får skriva mer när jag kommit hem sen! Det bränner förresten fortfarande i munnen efter maten igår. Förstår inte vad dom hade i det där! Pratade precis med farfar också, och han sa att det är toppenväder nere vid stugan så det ser jag fram emot. Det blir nog tre sköna dagar med tjejerna här framöver!
Ska prata med Anna idag också för första gången efter att hon åkte. Jag saknar dg, gumman! <3

Många pussar och kramar Elin

Jag och anna


9/8 Starkt!

HalliHallå! Har precis ätit kinamat med familjen. Det var STARKT! En mysig helg har det i alla fall varit. Har varit i min sommartuga och solat och badat. Vi tog båten ut till några öar i Vättern och var där på dagarna, underbart kan jag säga! 
25 grader i luften och 21 grader i vattnet, I love! :) I morgon ska jag ta med mig Julia, Therese och Frida ner. Vi hoppas på bra väder. Vi fyra tjejer ska dela stuga, det lär bli fnitter men jag hoppas på lite sömn i alla fall. Med tanke på att jag och Julia ska ta bussen till Askersund lär vi vara svettiga och trötta när vi kommer fram. Nu ska jag börja titta på O.C- boxen från början. Ryan, here I come!

Puss

Varm dag på sjön.

3/8 Turkiet

Hej och hallå! Helgen har jag spenderat i min sommarstuga vid vättern. Vädret har väl varit sådär men det har varit mysigt ändå! Fick precis ett meddelande från kusinen i New York, hon har det bra med 40 grader och det fick mig att deppa ihop. Var fasen är det fina svenska sommarvädret?! Hur än vädret blir så har jag och familjen bokat en resa till Turkiet sista veckan i oktober. Härligt! Vi ska hyra några kompisars lägenhet i Alanya. Havsutsikt och en enorm terrass. I morgon ska jag träffa mina härliga kompisar som jag inte träffat på veckor! Det ska bli riktigt roligt!

Puss






http://www.youtube.com/watch?v=32bIOVMEA_s


RSS 2.0