30/1 You are my kind

Alltså jag är så himla trött! Jag, shadde, william och juliana flyttade massa möbler till shaddes nya lägenhet igårkväll. Det blev väl lite senare än vad vi hade tänkt. Att sedan gå upp 06.45 imorse kändes i kroppen vill jag lova.
 
Jag kom  hem för ett tag sedan efter att ha tränat, och nu hade jag tänkt att plugga. Får se hur det blir med det.. En sak är i alla fall säker: jag ska sova tidigt ikväll! Puss på er ♥
 
någon slarvig fin sak som maja slängde ihop på fyra minuter igår

27/1 Tomorrowland

 

27/1 Just watched my wildest dreams come true, and not one of them involved you

Hej på er!
 
Jag har haft en ganska fullspäckad helg. I fredags var jag och shadde och åt middag med hans bror och brorsans flickvän. En väldigt mysig kväll! Vi var även på bio och såg "Berättelsen om Pi" efteråt. En förövrigt sjukt sevärd film! Otroligt bra!
Igår hade shadde fotbollscup i Degerfors så jag följde med dit. Den höll på hela dagen så jag gick upp 05.50 och kom inte hem förrän 21. Sov som en stock inatt med andra ord.
 
 
Nu väntar jag på min bror och adam. Vi ska mysa lite ♥
 

22/1 The brightest lights


22/1 Courage is grace under pressure

Godmorgon! Jag ska snart dra mig mot skolan. Idag är det religion som står på schemat, den enda lektionen. Efter det ska vi köpa studentmössor och sedan ska jag och maja hit the gym! Ha en fin dag ♥
 
 

21/1 What have I done to fall so hard for you?

Vet ni vad jag precis gjorde? Beställde hem två studentklänningar (kunde inte bestämma mig för vilken som var finast). Det är så konstigt att det bara är ca fem månader kvar! Sedan imorgon ska jag, maja, agnes och sheila beställa studentmössor efter vår enda lektion på morgonen. Snart står jag där. I vit klänning och studentmössa. Herrejösses.. 
 

18/1 Make-up Transformations

 
 

18/1 Don't know much about love

Jag sitter och pluggar här hemma i väntan på att shadde ska höra av sig. I helgen sover jag hos honom. Jag har inte mycket mer planer än så. Vi ska förmodligen äta hemma hos mina föräldrar imorgon kväll och på söndag ska jag träna! Kanske tar en promenad med sheila också ♥
 

16/1 Again and again

Jag vet inte om jag älskar eller hatar den, just nu går den i alla fall på repeat i min iPhone! 
 
 

Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling.

Händerna upp i luften.
Vi ska bli fulla, livet är meningslöst.
Vem bryr sig?
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.

 


16/1 Training

Nu efter jullovet är det dags att på riktigt komma igång med träningen igen. Jag var på Friskis med maja igår och körde ett rejält styrkepass. Det kändes i magen! Sedan var jag och sprang en timme efter skolan idag också. 
 
 
Just nu ser mina träningsveckor ut som så att jag har två styrkepass och två konditionspass. På styrkepassen går jag igenom hela kroppen. Insida och utsida lår, benens framsida samt baksida, mage, rygg, axlar, bröst, biceps och triceps. Jag värmer upp med en kvarts jogging också. 
 
På mina konditionspass står jag på bandet en timme. Försöker springa 30-45 min och gå i lutning 15-30 min. De dagar då motivationen tryter så ser jag till att åtminstone ta en rejäl powerwalk! 

14/1 Can't smile without you

Idag är jag öm i hela kroppen efter 7 timmar på Boda Borg igår. Det var en trevlig dag med lillasyster och min bästa!
 
Nu har jag precis pluggat lite och tänkte ta en dusch. Imorgon har jag endast en lektion och efter det ska jag träna med maja och agnes. Det börjar bli dags att komma igång igen efter all förkylning och feber! 
 

12/1 Imagine Dragons

 

12/1 I think that I just fell in love with you

 
Nu hoppar jag i mjukiskläderna och intar soffläge! 

9/1 Sick and tired

Jag ligger hemma med influensa sedan en vecka tillbaka. Nu börjar det bli bättre, äntligen! Jag hoppas att jag är frisk tills på söndag för då ska jag, min lillasyster och shadde till Boda Borg. Sedan lär det bli massa härligt plugg nästa vecka för att ta igen allt jag har missat. Nedrans influensa.. 
 

1/1 Uncover

 
Ni har väl inte missat..? 
 
 

RSS 2.0